Bitcoin Cash, Cosmos, Dash-prisanalyse

MassMutual var i nyhetene nylig etter at de kjøpte $ 100 millioner dollar i Bitcoin , nyheter som milliardæren Mike Novogratz svarte på som „kan være den viktigste BTC-nyheten i 2020.“ På baksiden av en slik utvikling viste Bitcoin Cash en bullish avvik i diagrammene og steg mot motstandsnivået på $ 267.

Lenger nede på kryptostigen registrerte Cosmos og Dash tap de siste dagene, hvoretter de noterte seg en prisstopp i timene før pressetid

Det skal imidlertid bemerkes at resultatene de siste to månedene har avviket betydelig, noe som gir kontekst til prisbevegelsene.

Bitcoin Cash falt fra $ 288 til $ 256, en nedgang på 11,3% over fem dager. Dette var ved siden av Bitcoins nedstigning fra $ 19.200 til $ 17.600. Akkurat som Bitcoin, viste BCH også en bullish avvik på 4-timers diagrammet mellom prisen og momentumindikatoren (RSI).

Prisen dannet en lavere lav, mens Bitcoin Profit dannet en høyere lav (oransje), og deretter steg BCH for å teste motstandsnivået på $ 267. Imidlertid har det også vært i en nedadgående trend siden de lokale høydepunktene på $ 354 i november, og RSI viste nøytral fart i skrivende stund.

Trendlinjemotstanden, ved siden av det horisontale motstandsnivået på $ 267, vil gi mye innsikt i BCHs retning i de kommende timene. En avvisning her kan føre til en periode med konsolidering på $ 255, mens en vri på motstandsnivået kan starte en annen kortsiktig opptrend.

Cosmos har vært i en nedadgående trend siden den lokale toppen på $ 6,4 registrerte den i slutten av november. Siden den gang har både prisen og OBV registrert en serie med lavere høyder.

Den siste nedgangen over altcoin-markedet så også ATOM etter tap, med en handelssession nær $ 4,5. Imidlertid så påfølgende økter betydelig handelsaktivitet, og prisen økte også for å handle til $ 4,85, i skrivende stund.

Den Aroon Indikator viste at en downtrend var fortsatt i spill. Over $ 4,8-nivået vil $ 5 også fungere som et passende motstandsnivå

Dash steg ned fra $ 114 i begynnelsen av desember til $ 88 for noen timer siden. Dette var bare en tilbaketrekning i løpet av en større oppadgående trend da DASH har hatt sterke gevinster siden begynnelsen av november.

Ved å bruke Fibonacci Retracement-verktøyet for å flytte fra $ 62,21 til $ 123,06 ble noen viktige nivåer av støtte og motstand fremhevet. DASH testet 50% retracement-nivået som støtte og var vitne til en prisstopp med sterkt handelsvolum.

Det steg forbi motstanden på $ 93,5 og 38,2% retracement nivå på $ 94,8, og MACD dannet en bullish crossover under null for å generere et svakt kjøpesignal.

Det psykologiske nivået på $ 100 og motstanden på $ 104 så ut til å være de neste nivåene av interesse for oppsiden for DASH.