Bitcoin heeft begin 2022 een ‚Six-Figure Price‘, zegt Crypto Analyst.

Met de BTC-prijs boven de $38.000 op vrijdag (15 januari) denkt de prominente cryptoanalist Josh Rager: „Bitcoin ziet begin 2022 een prijs van zes cijfers“.

Volgens gegevens van TradingView handelt Bitcoin vanaf 09:35 UTC op 15 januari op Coinbase rond de $38.469, een stijging van 0,7% in de afgelopen 24 uur. Tot nu toe in 2021 is BTC-USD 32,77% gestegen.

Crypto-analist Josh Rager, die ook mede-oprichter is van het online crypto-leerplatform Blockroots, en een adviseur van verschillende blockchain startups, is over het algemeen vrij conservatief als het gaat om prijsdoelen, maar de recente prijsactie van Crypto Code laat hem geloven dat de Bitcoin begin 2022 $100.000 zal hebben bereikt.

Bij de volgende piek – de naam „Bitcoin“ zal op elke t.v., telefoon en tablet ter wereld vermeld worden.

Dit zou zeker de cyclus kunnen zijn die ertoe leidt dat Bitcoin een begrip wordt, samen met serieuze adoptie van degenen die ooit de spot dreven met peer-to-peer digitaal geld.
– Josh Rager 📈 (@Josh_Rager) 15 januari 2021

De populaire cryptoanalist Lark Davis gelooft ook dat de Bitcoin-prijs $100K zal bereiken, maar hij denkt dat het voor het einde van dit jaar zal gebeuren.

In een video die vandaag op zijn YouTube-kanaal is uitgebracht, zei Davis:

„De optiemarkten hebben op dit moment een 20% kans dat de Bitcoin 50.000 dollar zal bereiken tegen het einde van januari…

„Hoe komen we eigenlijk tot een $50.000 Bitcoin? Waar komen al die nieuwe kopers vandaan? Nou, ik ben blij dat u het vraagt, want de Bitcoin-leveringscrisis gaat door zonder dat het einde in zicht is…

„De problemen met het aanbod beginnen echter al enkele van deze kleinere beurzen te raken. eToro, bijvoorbeeld, waarschuwt gebruikers nu dat de cryptohandel in het weekend beperkt gaat worden door een toename van de vraag op het platform, en hun onvermogen om genoeg crypto te kopen om aan die vraag te voldoen…

„Dat is gewoon waanzinnig bullish news voor cryptocurrencies – dat is ongelooflijk, jongens. De vraag is nu zo groot dat sommige van deze kleinere beurzen niet eens snel genoeg crypto in handen kunnen krijgen om hun klanten orders te laten kopen… Dat is zonder twijfel bullish….

„Zullen we eind januari 50K zien? Het is niet het meest waarschijnlijke scenario, maar dat prijspunt wordt pas echt relevant als je het gaat verhandelen. Voor de stapelaars, blijf gewoon stapelen, geniet van de prijs die omhoog gaat, natuurlijk, maar $50.000, het is echt niet zo gek…. 100k minimum tegen het einde van het jaar.

Veteraan Global Macro-investeerder Dan Tapiero sprak eerder vandaag over hoe zijn 16-jarige dochter net Bitcoin had gekocht met behulp van de PayPal-app. Tapiero gelooft dat investeren door het stapelen van sats populair zal worden bij Gen Z.

Mijn 16-jarige dochter koopt eindelijk #bitcoin met behulp van #paypal app.

Zou niet naar haar oude vader luisteren voor…., maar „wow het is zo makkelijk.“

Vertelde haar dat het 10x hoger kon gaan in 5 jaar (conservatief). Vervolgens zet ze 30% van haar geld in en stemt ermee in om niet te verkopen.#Btc is hoe Gen Z leert om te besparen. pic.twitter.com/Qvb8msZGxW
– Dan Tapiero (@DTAPCAP) 15 januari 2021

Op donderdag (14 januari) merkte Mati Greenspan, oprichter van FinTech en crypto-consultant Quantum Economics, op dat „de correlatie tussen Bitcoin en de USD nu -0,15 is, de laagste waarde in de geschiedenis“.

Volgens gegevens van @coinmetrics is de correlatie tussen bitcoin en de USD nu -0.15, de laagste waarde in de geschiedenis.

De inverse correlatie is nog steeds klein, maar de trend is duidelijk.

Dat is wat er gebeurt als #bitcoin 6 maanden lang vliegt terwijl de dollar zinkt als een stenen pic.twitter.com/rbPmMNfAWF.
– Mati Greenspan (tweets ≠ financieel advies) (@MatiGreenspan) 14 januari 2021

Voor degenen die super bullish zijn op Bitcoin en denken dat de prijs veel hoger zou kunnen gaan dan $100K tegen het einde van 2021, crypto derivatenbeurs Derbit leverde gisteren goed nieuws door aan te kondigen dat het nu BTC call-opties (31 december 2021 afloop) met een uitoefenprijs van $400.000 aanbiedt.